«Laulu­karusselli» finaalis esindab Viljandi­maad Suure-Jaani laululaps

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Laulukarusselli» grand prix’ võitja selgub televaatajate telefonihääletuse tulemusel. Viljandimaa noori lauljaid esindab Suure-Jaani Muusikastuudio laululaps Triinu Johanna Sepp.
«Laulukarusselli» grand prix’ võitja selgub televaatajate telefonihääletuse tulemusel. Viljandimaa noori lauljaid esindab Suure-Jaani Muusikastuudio laululaps Triinu Johanna Sepp. Foto: ERR

Eesti Televisiooni laste ja noorte lauluvõistluse «Laulukarussell» finaalis esindab Viljandi maakonda Suure-Jaani Muusikastuudio laululaps Triinu Johanna Sepp, kes laulab keskmises vanuserühmas. Triinu Johanna osaleb «Laulukarussellil» kolmandat korda, 2015. aastal saavutas ta nooremas vanusegrupis esimese koha.

«Laulu­karusselli» finaalis esindab Viljandi­maad Suure-Jaani laululaps

Eesti Televisiooni laste ja noorte lauluvõistluse «Laulukarussell» finaalis esindab Viljandi maakonda Suure-Jaani Muusikastuudio laululaps Triinu Johanna Sepp (pildil), kes laulab keskmises vanuserühmas. Triinu Johanna osaleb «Laulukarussellil» kolmandat korda, 2015. aastal saavutas ta nooremas vanusegrupis esimese koha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles