Pühapäev, 19. märts

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kurgja talumuuseum
Kurgja talumuuseum Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Carl Robert Jakobsoni surma-aastapäevale pühendatud traditsiooniline Sakala tee matk Vanaõuelt Kurgjale on 19. märtsil algusega kell 10. Juhendatud matk, lõke, tee ja suupisted. Kurgjal esineb Mikk Sarv ning tasu eest on võimalik osta suppi ja kohupiimakooki. Buss väljub Viljandi Vabaduse platsi parklast kell 9.20. Koht bussis maksab täiskasvanutele 2 eurot. Isiklike autodega matkale minejad saavad oma autod jätta Kurgjale ning buss väljub kell 9.30 Kurgja muuseumi parklast Vanaõuele. Koht bussis maksab täiskasvanutele 1 euro. Täpsem info RMK kodulehel.

NÄITUSED

ERM-i Heimtali muuseumis 14. maini «Õdede Kotlite kudumid ja mustriloomad» ning vaibakunstnik Ene Parsi isikunäitus «Eesti triibukood».  

Karksi valla kultuurikeskuse esimese korruse fuajees märtsi lõpuni «Naiskodukaitse 90», teise korruse fuajees «Uurali rahvuste looduslikud pühapaigad» ja sinises saalis Triin Tederi maalid «Oma parimad uned näen ilmsi». Viljandi maantee 1, Karksi-Nuia.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees märtsi lõpuni kunstnik Ülle Rosenbergi Mulgi aabitsa illustratsioonide näitus. Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Viljandi linnaraamatukogu trepihallis 31. märtsini Viljandi kunstikooli fotoringi õpilaste tööde näitus. Linnagaleriis 30. märtsini Tauno Ostra isikunäitus «Sümbioos». Tallinna tänav 11/1.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Viljandi muuseumi näitusemajas 29. aprillini «30 aastat Tšernobõli katastroofist», mis meenutab tuumajõujaama katastroofi tagajärgede kõrvaldamises osalenuid. Püsinäitus Viljandi linna ja maakonna ajaloost muuseumisse kogutu vahendusel. Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Laidoneri plats 10.

Viljandi spordihoone fuajees fotoringi seinal kuni 8. aprillini Kaja Tammesalu ja Meelis Heli jäädvustatud hetked kultuuriakadeemia etenduskunstide 12. lennu eksaminäidendist «Vigased pruudid». Vaksali tänav 4. 

Kondase keskuses püsinäitus kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse.  Pikk tänav 8, Viljandi.

Suure-Jaani külalistemajas 31. märtsini metallikunstnik Tiiu Aru tööd. Ilmatari tänav 3a.

Viljandi kutseõppekeskuses 10. maini Evi Kauri maalide näitus. Looduse tee 2, Vana-Võidu, Viljandi vald.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles