Kontserdipublikut lahutab artistidest ligi kilomeeter

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hetk proovist. Kultuuriakadeemia tudengite projektis lööb kaasa üle poolesaja noore eesti muusiku, kes moodustavad ebastandardse instrumentaal-vokaalansambli.
Hetk proovist. Kultuuriakadeemia tudengite projektis lööb kaasa üle poolesaja noore eesti muusiku, kes moodustavad ebastandardse instrumentaal-vokaalansambli. Foto: Eliisa Vellama

​22. märtsil kell 19 algab Viljandi pärimusmuusika aidas eksperimentaalne kontsertprojekt «Sounditoorium». Publik naudib kontserti pärimusmuusika aidas, aga esinejad asuvad samal ajal hoopis 900 meetri kaugusel Koidu seltsimajas.

Esitusele tuleb Kaarel Kuuse uuslooming, mida esitab 55-liikmeline vokaal-instrumentaalansambel. Ansamblis löövad kaasa ka Ugala teatri näitleja Adeele Sepp, räpipundist Öökülm tuntud MC Lord ehk Mart Rauba, pea kogu Kali Briis Band ehk lisaks Kaarel Kuusele ka Laura Junson, Hans Kurvits ja Erko Niit, Zetode liige Matis Leima, Viljandi kultuuriakadeemia direktor Iñaki Sandoval ning paljud teised osavad muusikud.

Omapärane kontsert 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles