Tulevik langes viimaste üleminutite draamas

Alvar Loog
, jalgpallihuviline
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval Viljandi kunstmuruväljakul peetud Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liiga teise vooru kohtumises Paide Linnameeskonnaga suutis Tuleviku esindus pärast kaotusseisu jäämist mängu viigistada ja teisel poolajal arvulises vähemuses ka juhtima minna, kuid lõpuks pidi ta tunnistama vastase 3:2 paremust.

Avavoorus hingestatud meeskondliku tegutsemisega ja sportliku õnne kaasabil Sillamäe Kalevi vastu ilusa võidu võtnud Tulevik tuli Paide esindusega kohtuma rivistuses, millest puudusid koguni kolm nädalataguse võidu peaarhitekti: Sander Post, Kristen Kähr ja Rainer Peips.

Nädal varem kodus suureskooriliselt Narvale kaotanud Paide Linnameeskond lootis Viljandis tõestada, et ta on võimeline paremaks soorituseks, ning pani Tuleviku avavilest peale tugeva surve alla. Külaliste esimene värav sündis 17. minutil: Michael Lilander tõi palli soololäbimurde tulemusena paremalt äärelt keskele ja saatis trahvikasti joone tagant tugeva löögiga postide vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles