Margus Hunt sõlmis lepingu Idianapolis Coltsiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Liis Treimann

Karksi vallast pärit ameerika jalgpallur Margus Hunt, kelle leping Cincinnati Bengalsiga hiljuti lõppes, leidis kiiresti uue töökoha, kui lõi kaheks aastaks käed Indianapolis Coltsiga, kirjutab Postimees.

1970. ja 2006. aastal Super Bowli võitjaks tulnud Colts sai lõppenud hooajal AFC konverentsi lõunadivisjonis kolmanda koha. Klubi ajaloos on kohamängudele jõutud 27 hooajal, viimati 2014. aastal.

Juulis 30-aastaseks saav Hunt veetis Bengalsi ridades neli aastat, kuid oli sageli hädas vigastustega ega suutnud oma võimeid lõplikult realiseerida. Kokku käis Hunt Bengalsi eest NFLis platsil 44 mängus, sai kirja 1,5 vastase mahamurdmist ja 28 vastase takistamist ning blokeeris kolm vastaste lööki. Eksperdid märkisid ka äsjast tehingut kommenteerides, et Hundi mänguaeg on jäänud NFLis väga napiks ja võimed seetõttu lõpuni avanemata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles