Tuleviku klubi vägilased sepitsesid neli kindlat kulda

, Tuleviku maadlusklubi president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Oravale oli pühapäeval teenitud Eesti täiskasvanute vabamaadluse meistri tiitel karjääri viies. Sportlase kõrval seisab Viljandi maadlustreener Rain Aleksandrov. Pilt on tehtud novembris Viljandis peetud Balti karikaturniiril.
Elmo Riig
Sten Oravale oli pühapäeval teenitud Eesti täiskasvanute vabamaadluse meistri tiitel karjääri viies. Sportlase kõrval seisab Viljandi maadlustreener Rain Aleksandrov. Pilt on tehtud novembris Viljandis peetud Balti karikaturniiril. Elmo Riig Foto: Elmo Riig

Pühapäeval selgitati Väike-Maarja spordihoones kolmel matil Eesti meistrid Kreeka-Rooma, vaba- ja naistemaadluses. Vabamaadluse kantsina tuntud Viljandimaa mehed korjasid turniiril neljas võistluskaalus kulla.

Meistrivõistlused tõid Väike-Maarjasse kokku 135 täiskasvanud maadlejat. Vabamaadluses võitis võistkondlikult kindlalt Viljandi Tulevik Järvamaa Matimeeste ja Kohtla-Järve Kuldkaru ees. Võistkondlikke punkte teenisid 14 klubi esindajad ning meistritiitli nõudlejaid oli 53.

Naistemaadluses võitis esikoha Eesti maaülikooli spordiklubi, teine oli SK Tapa ning kolmas Epp Mäe koduklubi Wesenber Wrestling. Võistkondlikke punkte teenis 11 klubi ja meistritiitleid nõutas 21 maadlejat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles