Tere uus juht: Viljandis tuleb tööd pigem juurde

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piimatööstuse Tere uue juhi sõnul jätkub nii Viljandi kui Põlva tehases igapäevane töö ning kui müük edeneb, peaks ka tootmismaht neis kasvama.
Piimatööstuse Tere uue juhi sõnul jätkub nii Viljandi kui Põlva tehases igapäevane töö ning kui müük edeneb, peaks ka tootmismaht neis kasvama. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Piimatööstuse Tere senise juhi Aivar Rehe eile välja vahetanud Margit Talts ütles ettevõtte tulevikust rääkides, et varasemal omanikul Oliver Kruudal seal enam mingit rolli ei ole. Ettevõte peab plaani tootmismahtu kasvatada, mis tähendaks lisatööd nii Viljandi kui Põlva tehasele.

Toidutööstuskontsern Maag Grupp andis eile hommikul teada, et võttis pankadelt üle Tere piimatööstuse võlad ja kavatseb lähipäevil konkurentsiametile esitada konsolideerimisteate. Kohe seejärel teatas pankrotihaldur Mare Arm, et on otsustanud välja vahetada terve Tere juhtkonna ning määrata uueks juhiks eelmise aastani Maag Grupi tegevjuhiks olnud Margit Taltsi. 

Margit Talts, kui hea ülevaate olete selle põgusa aja jooksul saanud Tere majandusnäitajatest? Mida võib selle põhjal öelda ettevõtte seisu kohta? Mis on lisaks saneerimisele peamised väljakutsed, millega Tere piimatööstus silmitsi seisab?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles