Mehed otsivad puhates kaotsi läinud värskust

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC meeskond on meistriliiga hooajal kohtunud HC Kehraga neli korda. Viimatises, kolmapäeval Kehras asetleidnud mängus pidid viljandlased vastu võtma kaotuse.
Viljandi HC meeskond on meistriliiga hooajal kohtunud HC Kehraga neli korda. Viimatises, kolmapäeval Kehras asetleidnud mängus pidid viljandlased vastu võtma kaotuse. Foto: Elmo Riig

Kolmapäeval Kehras peetud koduse meistriliiga kohtumise teisel poolajal tuli nentida, et möödunud nädala lõpul Leeduni ulatunud kolmepäevane võistlusreis on Viljandi käsipalluritest kõvasti rammu välja imenud. Suurepärase avapoolaja järel pidi Viljandi HC tunnistama HC Kehra / Horizon Pulp & Paperi 29:24 paremust.

Eesti käsipallimeistrivõistluste vaheturniiri mängu avapoolaja võitsid viljandlased 19:13, ent nagu tõdes meeskonna peatreener Marko Koks, jäi teisel poolajal vajaka värskusest ja füüsilisest jõust.

«Olime Kehras õhukese koosseisuga – oli nii tervislikel põhjustel kui töökohustuste tõttu puudujaid,» rääkis ta. «Võimalik, et avapoolaja õnnestumine meid ka veidi uinutas ning jätkasime ootusega, et mäng kulgeb sama ladusalt lõpuni. Selge on aga see, et tegime kehva teise poolaja.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles