Galerii. Vaata, milline on Viljandi uus kino

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Homme, 10. märtsil avab Baltimaade suurim kinokett Forum Cinemas Viljandis kino, mis mahutab kõrgetasemelise tehnika ja mugava sisustusega kahes saalis kokku peaaegu 260 vaatajat.

Forum Cinemase tegevjuhi Kristjan Kongo sõnul vastab Viljandi uus kino tänapäevase põhjamaise kino kvaliteeditasemele. «Kino sisustamises me järeleandmisi ei teinud: lähtusime tänapäeva põhjamaise kino kõrgstandardist. Kinos on uusima tehnoloogiaga projektsioonitehnika, pilditeravust ja eredaid värve võimaldavad ekraanid, mugavad istmed ning ruumilist ja elutruud heli võimaldav Dolby Atmose süsteem,» ütles Kongo.

Kino ehituse koguinvesteering ulatub 1,6 miljoni euroni. Ehitamise ja sisustamise ajal paigaldati kinosaali uue põlvkonna Barco 4K laserprojektor, mis tagab suure teravuse ja eredate värvidega pildi. Samuti on kinos 38 kõlariga Dolby Atmose helisüsteem, mille kaudu jõuab ruumiline heli filmivaatajani viiest suunast nii laest kui seintelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles