Juhtkiri. Pahandusest õpitagu

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala logo
Sakala logo Foto: «Sakala»

See, kellele, kui palju ja millise korra järgi linn tegevustoetust maksab, on harilikult puhas rae ja klubide vaheline bürokraatia, mis ei huvita tavalist linnakodanikku kopika eestki. Kuu aega tagasi kerkis see teema Viljandis siiski esile, sest tekkinud oli päris paks pahandus, mis ähvardas puudutada kõiki neid linlasi, kellele on tähtis kohalik tennise- või käsipalliklubi.

Meeldetuletuseks: linnavalitsus karmistas tegevus- ja projektitoetuste aruandluse korda ja ehkki valdav osa tegevustoetuse küsijaid esitas seepeale aruandluse õigeks ajaks, jäid nimetatud klubid sellega hiljaks. Kehtiv kord ütleb aga, et niisugusel juhul võib kaheks aastaks suu toetusest puhtaks pühkida.

Oli selge, et linnajuhtidel tuli leida tekkinud olukorrale mõistlik lahendus. Väljavaade, et kaks tähtsat spordiklubi kukuvad ühe hilinemise tõttu järgmisteks aastateks majandusliku virelemise sohu, ei tundunud kellelegi õiglane.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles