Linn asub toetuste aruandluse korda leebemaks tegema

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Ahoneni juhitav tenniseklubi Fellin oli üks üheksast, kes unustas tänavu linnavalitsusele tegevustoetuse aruande õigeks päevaks esitada. Nüüd on tekkinud lootus, et volikogu leevendab aruandluse korda ning otsustab erakorraliselt tennisistidele vea andestada ja järgmise 50 000 eurot välja maksta.
Ott Ahoneni juhitav tenniseklubi Fellin oli üks üheksast, kes unustas tänavu linnavalitsusele tegevustoetuse aruande õigeks päevaks esitada. Nüüd on tekkinud lootus, et volikogu leevendab aruandluse korda ning otsustab erakorraliselt tennisistidele vea andestada ja järgmise 50 000 eurot välja maksta. Foto: Elmo Riig / montaaž

Viljandi volikogu hakkab märtsi lõpus arutama, kas linna tegevus- ja projektitoetuste aruandluse kord, mis vahepeal üsna karmiks muudeti, võiks edaspidi siiski veidi leebem olla. Muu hulgas määratakse seeläbi kahe olulise spordiklubi edasine käekäik.

Teema tõusis teravalt päevakorrale veebruari algul, kui ilmnes, et mullu omavalitsuselt rahalist abi saanud ühingutest üheksa pole õigeks päevaks aruandedokumente esitanud. Hiljuti uuendatud korra kohaselt tähendaks see, et rikkujatel pole mõtet tervelt kahel järgmisel aastal uuesti toetust küsima minna.

Pool aastat

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles