Ärimees Tauno Tuula korruptsioonitrahv pöörati ümber

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tauno Tuula süüdistus korruptsiooniseaduse rikkumises jõudis kohtuotsuseni. Kas see on kaasuse vahefiniš või lõpp, selgub siis, kui vastaspool on teinud otsuse edasikaebamise kohta.
Tauno Tuula süüdistus korruptsiooniseaduse rikkumises jõudis kohtuotsuseni. Kas see on kaasuse vahefiniš või lõpp, selgub siis, kui vastaspool on teinud otsuse edasikaebamise kohta. Foto: Elmo Riig

Eile Viljandi kohtumajas väljakuulutatud otsuse kohaselt ei rikkunud Viljandi ärimees, endine linnavalitsuse liige Tauno Tuula korruptsiooniseadust, kui osales linnavalitsuse liikmena oma poja elukaaslase firmale kuuluva kinnistu detailplaneeringu muutmise aruteludes. 

2014. aasta lõpus ostis osaühing Nordic Living Näituse 4b asuva kinnistu ning viis kohe 2015. aasta algul linnavalitsusse palve muuta selle detailplaneeringut nii, et sinna võiks kuue ridaelamuboksi asemel rajada 21 boksi. Üks ettevõtte osanikke on Anna Netšajeva, Tauno Tuula poja elukaaslane ja lapselaste ema. 

Netšajeva ettevõtte soovitud detailplaneeringu muudatuse arutelu algas linnavalitsuses 2015. aasta mais. Aprillis oli opositsionäär Tuulast saanud linnavalitsuse liige. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles