Külade esindajaid oodatakse arutelule

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kodukant Viljandimaa juhatuse esimehelt Enn Sarv (keskel)
Kodukant Viljandimaa juhatuse esimehelt Enn Sarv (keskel) Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaa külade esindajad on oodatud 12. Eesti külade maapäeva ettevalmistavale kohtumisele reedel, 10. märtsil kell 15.30 Viljandisse Vabaduse plats 4 teise korruse saali.

Eeloleval suvel 4.–6. augustini võõrustab Eesti külaliikumine Kodukant Viljandimaal Vana-Võidus 12. Eesti külade parlamendist ehk maapäevast osavõtjaid.

Maapäev on iga kahe aasta tagant külainimeste kokkusaamise koht, kus arutatakse maaelu muresid ja räägitakse rõõmudest. Hea tahtmise ja ettevalmistuse korral saadetakse sõnum ka seadusandjale. Rohkem infot maapäeva kohta leiad siit.

10. märtsi koosviibimise eesmärk on kohtuda kõigi külade esindajatega, kes on nõus teiste maakondade delegatsioone vastu võtma. Omavaheliste arutelude käigus selgitatakse välja, milliseid kohti külastatakse, kus peetakse arutelud ja muud.

Kokkusaamist korraldab ühendus Kodukant Viljandimaa. Arutelusid aitab korraldada Jaanika Toome Viljandimaa arenduskeskusest.

Lisainfot saab Kodukant Viljandimaa juhatuse esimehelt Enn Sarvelt telefonil 514 8840 ning samuti Viljandimaa arenduskeskuse kodanikeühenduste konsultandilt Jaanika Toomelt, kelle telefon on 5788 0245 või 433 0446. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles