Millist kohta on vaja?

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui linnavalitsuse esialgsetel andmetel oleks veekeskuse tarbeks 3000 ruutmeetrit tarbijate ühistu maad, siis ühistu juhtide arvutus näitab, et linn küsib kuni 7000 ruutmeetrit.

Linnavalitsus on maatükki küsinud ja Viljandi Tarbijate Ühistu (VTÜ) on oma tingimused esitanud nüüd lausa kaks korda. Aasta algul küsis ühistu vastu kaht maalappi linna eri kohtades. Üks neist oli Tallinna tänaval kaubamaja ja SEB panga vahel ning teine Maksimarketi taga. Arhitektuurivõistluse järel on maja suurus täpsustunud ja reede pärastlõunal tuli VTÜ välja uue sooviga.

VTÜ juhatuse liikme Margus Toomla sõnul on ettevõte mõistnud, et linn ei taha mitte algselt räägitud 3000, vaid ligi 7000 ruutmeetrit maad ja Tallinna tänaval asuva kinnistu omanikuvahetus võtaks väga kaua aega. Nüüd küsitakse linnalt vastu 6642 ruutmeetri suurust ärimaad aadressil Männimäe tee 30. See on tühi maatükk Jakobsoni kooli vastas. Lisaks tahab VTÜ kasutusvaldusega veel ligi 4000 ruutmeetrit maad Männimäe tee 30 ja Maksimarketi lähedal, et laiendada parklaid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles