Kohaliku elu edendajatele on infopäev

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Neljapäeval, 17. märtsil on Viljandis kohaliku omaalgatuse programmi infopäev.


Kella 13.—15.30 Viljandi maavalitsuse õppeklassis peetaval koosviibimisel teeb kohaliku omaalgatuse programmi tutvustava esitluse ettevõtluse arendamise sihtasutuse elukeskkonna divisjoni arenduskonsultant Tiina Loorand. Viljandimaa arenduskeskuse mittetulundusühingute konsultant Kristi Lõhmus räägib projektide nõustamisest ning maavalitsuse peaspetsialistid Katrin Reimo ja Heli Veskimägi kohaliku omaalgatuse programmi aruandlusest.

Infopäeva lõpetab huviliste küsimustele vastamine.

Kohaliku omaalgatuse toetuse eesmärk on kohalik areng ja piirkondade konkurentsivõime kasv kohalike elanike initsiatiivi, kogukonna kaasamise ja koostöö tugevdamise kaudu. Programmi rakendatakse maa- (alla 2500 elanikuga asulad) ja linnapiirkonnas (üle 2500 elanikuga asulad).

Toetuse taotluse võivad esitada avalikes huvides tegutsevad seltsingud (välja arvatud linnapiirkondades), mittetulundusühingud ja sihtasutused, mille asutamises või tegevuses ei osale omavalitsus või riik.

Tänavuse aasta esimese vooru taotluste esitamise tähtaeg on 1. aprill.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles