TÄNAVAKÜSITLUS. Vastajate meelest läks "Eesti laulu" võit parimale

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Angela Linder, Leili Haus, Lembit Hansmann, Georg Paldra, Kristel Vahtra ja Heikki Saabas.
Angela Linder, Leili Haus, Lembit Hansmann, Georg Paldra, Kristel Vahtra ja Heikki Saabas. Foto: Elmo Riig

Sakala küsis pühapäeval Viljandis: kas teie meelest võitis "Eesti laulu" võistluse parim laul?

Angela Linder
Angela Linder Foto: Elmo Riig

Angela Linder
Mulle meeldis võidulaul, see oli ka minu lemmik. Arvan, et see võib ka "Eurovisioonil" edasi saada. Show'd vaatasin telerist ja see meeldis mulle.


 

Leili Haus
Leili Haus Foto: Elmo Riig

Leili Haus
Vaatasin saadet ja see oli ka ainuke ilus laul ja ainsad ilusad inimesed, keda üldse sobib "Eurovisioonile" Eestit esindama saata. Ma ei tea, kas see nüüd finaali saab, eks väike lootus ikka ole. Ega ühtegi paremat küll ei olnud.

Lembit Hansmann
Lembit Hansmann Foto: Elmo Riig

Lembit Hansmann
Kurat, raske on vastata. Laulud on kõik toredad. Ei oska nüüd öelda, milline neist parim oli, ega ma kõiki ei saanud näha ka. See, kes võitis, on alati asjalik poiss olnud. Eestit läheb ikka ilus ja korralik laul esindama, prahti sinna ei panda.

Georg Paldra
Georg Paldra Foto: Elmo Riig


Georg Paldra
Õige laul võitis. Rasmus Rändvee oli ka hea, aga pigem eelistasin "Veronat". "Eurovisioonile" see laul sobib, sest see oli ka kõige eurolikum laul, hea meeldejääva meloodiaga. Tänavu olid head tugevad laulud, ühtegi sellist küll ei olnud, mis üldse ei oleks meeldinud.

Kristel Vahtra
Kristel Vahtra Foto: Elmo Riig

Kristel Vahtra
Mina ei vaadanud saadet, aga võitjat ikka tean. Mulle meeldib see laul ja "Eurovisioonile" kindlasti sobib. Ma kuulsin, mida Koit Toome ise laulu kohta rääkis ja miks ta selle valis. See põhjendus oli minu jaoks väga tore ja läks südamesse.

Heikki Saabas
Heikki Saabas Foto: Elmo Riig


Heikki Saabas
Kuulasin laule veebist. Võidulaul oli ju hea, aga minu lemmik see ei olnud. Ehk teine või kolmas. Võita oleks võinud ehk Kerli. "Eurovisiooni" asi – see, kas saab edasi või ei saa – mind eriti ei morjenda. Saavad esineda ja kõik. Mitmendaks ta jääb, ei huvita mind. "Eurovisiooni" ma üldiselt ei jälgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles