Käsipallurid kaotasid väga olulise kohtumise ühe väravaga

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga alagrupiturniiril käsipallis kohtusid Viljandi HC (sinises) ja Klaipeda Dragūnas.
Balti liiga alagrupiturniiril käsipallis kohtusid Viljandi HC (sinises) ja Klaipeda Dragūnas. Foto: Elmo Riig

Balti liiga viimase play-off-koha eest võitlev Viljandi meeskond kaotas laupäeval Leedus Klaipeda Dragunasele ühe väravaga, aga säilitas alagrupis neljanda koha, mis viiks ta Balti liiga kaheksa parema hulka.

Viljandi meeskond võitis seni alagrupis viimasel kohal oleva Dragunase vastu poolaja 14:12, kuid kaotas kogu mängu 23:24. Viljandlastest viskas Kristo Voika 7, Sergei Rodjukov 6 ja Ott Varik 4 väravat.

Enne tänast mängu oli Dragunas kolme punktiga alagrupi viimane ja Viljandi kuue punktiga neljas ehk viimasel edasipääsu tagaval kohal. Nende vahel oli nelja punktiga Riia Celtnieks. Nüüd tõusis Dragunas vähemalt korraks Celtnieksist mööda, sest tal on viis punkti.

Lätlased võtavad aga laupäeva õhtul kodus vastu Kehra meeskonna. Kui Eesti klubi peaks kaotama, kerkivad lätlased punktide arvult Viljandi kõrvale.

Pühapäeval kohtuvad Lätis Viljandi ja Celtnieks ning see on neil ka viimane alagrupimäng. Võitja saab edasi kaheksa parema hulka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles