Viljandi mehed surfasid Volgal medaliteni

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neli Viljandimaa surfiharrastajat tegi möödunud nädalal kaasa Venemaal Togliattis peetud talisurfi maailmameistrivõistlustel. Keerulistes oludes jõudsid neist medalini kolm. Pildil on vee ja hangede vahel sobilikku kurssi otsimas Koit Teder.
Neli Viljandimaa surfiharrastajat tegi möödunud nädalal kaasa Venemaal Togliattis peetud talisurfi maailmameistrivõistlustel. Keerulistes oludes jõudsid neist medalini kolm. Pildil on vee ja hangede vahel sobilikku kurssi otsimas Koit Teder. Foto: wissa-2017.snowkiterussia.com

Viljandlased tüürivad talisurfi kodustel tiitlivõistlustel medalikursil ja on arvestatavad tegijad ka maailma konkurentsis. Nädala eest Venemaal peetud maailmameistrivõistlustelt tõid nad varem teenitud auhindadele lisa.

Meie meestest oli tänavu edukaim Meelis Rang, kes sai slaalomisõidus hõbeda ja pronksi.

Samara oblastis Togliattis asetleidnud võistlustest viieliikmeline Viljandi seltskond tegelikult hea sõnaga ei kõnelnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles