Aasta hooldustöötajaks sai Viljandi haiglas töötav Malle Lohk

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aasta hooldustöötjaks valitud Malle Lohk on aktiivne osaleja ka naiskodukaitse Sakala maleva tegevuses. Pilt on tehtud novembris naiskodukaitse aastapäeva tänuüritusel.
Aasta hooldustöötjaks valitud Malle Lohk on aktiivne osaleja ka naiskodukaitse Sakala maleva tegevuses. Pilt on tehtud novembris naiskodukaitse aastapäeva tänuüritusel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti õdede liit valis aasta hooldustöötajaks Viljandi haigla psühhiaatriakliiniku hooldustöötaja Malle Lohki.

«Malle Lohk on andnud väga tõhusa panuse piirkonnas ürituste organiseerimisel ja temalt on tulnud erinevateks ettevõtmisteks häid ettepanekuid ning 2015. aasta õdede liidu suvekoolis oli just tema üks kandvaid jõude,» ütles reedel Jõgeval peetud konverentsil «Öötöö ja selle mõju naise tervisele» hooldustöötajate seltsingu juht Madeann Alamets.

Ta lisas, et Malle Lohk osaleb alati aktiivselt üritustel ja õppepäevadel. Lisaks on ta aktiivne Naiskodukaitse liige, kokku juba 16 aastat ja sellest kuus aastat ka piirkonna juht.

Malle Lohk töötab Viljandi haigla psühhiaatriakliiniku üldpsühhiaatria osakonnas, hooldustöötaja tööd teeb ta suure pühendumusega tänaseni. Ta oli Viljandi tervishoiutöötajate ametiühingu tegevuse lõpetamiseni selle juhatuse liige. 2014. aastast on Malle Lohk õdede liidu liige.

Eesti õdede liidu president Anneli Kannus tõdes, et mida haritum on hooldustöötaja, seda kindlamalt tunnevad end ka teised tervishoiumeeskonna liikmed. «Hooldustöötajatel on tervishoiusüsteemis väga oluline roll ja seetõttu tuleb seda tööd ka väärtustada,» ütles Kannus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles