Kärmase Aavo saab sule sappa. Om nii vä?!

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kristi Markov

Seda, et ühe suure riigiettevõtte juhi viimase avaliku kõne lõpus seisab 800 kolleegi lava ees aplodeerides püsti ja mitmel neist on silmad veekalkvel, pole vabas Eestis vist varem nähtud. Esimene kord oli paar nädalat tagasi postiettevõtte Omniva aastagalal Saku suurhallis. Kohalolnud kinnitavad: see oli erakordselt emotsionaalne hetk väga paljudele.

Aprillis pakib viimased viis aastat Omniva juhatuse esimehena töötanud Aavo Kärmas asjad ja lendab Eestist minema. Kuhugi kaugele. Kuhugi, kuhu on ammu ihanud, aga kuhu pole tiheda töögraafiku tõttu jõudnud. Ta läheb lihtsalt maailma vaatama ja meelt jahutama.

Tegelikult polnud pikk puhkus Viljandist pärit Kärmasel kavas. Viimastel kuudel oli ta elanud veendumuses, et ees seisab veel üks viieaastane periood postivaldkonna tippjuhina. Tööd terendas palju, sest 2015. aasta sügisel tema eestvedamisel kinnitatud Omniva uus tegevusplaan nägi ette tervet hulka suuri arendusi alates infotehnoloogiasüsteemi uuendamisest ja e-kaubanduse ajakohastamisest ning lõpetades koostöös hiinlastega rahvusvahelise pakiäri kasvatamisega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles