Viljandimaa otsib tunnustust väärivat terviseedendajat

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisetoa logo
Tervisetoa logo Foto: Repro

Viljandimaa tervisenõukogu kuulutas välja konkursi «Aasta terviseedendaja» ja ootab sellekohaseid ettepanekuid 24. märtsini.

Aasta terviseedendaja nimetus koos auhinnaga antakse tunnustusena üksikisikule, asutusele või organisatsioonile, kelle töö, tegevus ja isiklik eeskuju tervise edendamise valdkonnas on aasta jooksul silma paistnud erilise tulemuslikkusega ning mõjutanud tuntavalt selle valdkonna arengut Viljandimaal.

Eesmärk on avaldada avalikku tunnustust igal aastal ühele Viljandimaa elanikule, kes oma töise või ühiskondliku tegevusega on silma paistnud maakondliku tervise edendamise valdkonna arendamises.

Aasta terviseedendaja auhind antakse kätte 5. aprillil tervisefoorumil-tänupäeval.

Viljandimaa aasta terviseedendaja auhinna kandidaadi võib esitada iga maakonnas elav üksikisik ning iga maakonnas tegutsev asutus, ettevõte või mittetulundusühing. Auhinna statuut ja ettepaneku vorm on kättesaadavad internetis Viljandimaa tervisetoa koduleheküljel aadressil viljandimaa.ee/tervis

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles