Viljandi vald rajab 70 000 euro eest soolalao

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seni on Viljandi vald oma soolavarusid hoidnud Viiratsi vanas katlamajas, mis läheb lammutamisele.
Seni on Viljandi vald oma soolavarusid hoidnud Viiratsi vanas katlamajas, mis läheb lammutamisele. Foto: Elmo Riig

22. veebruaril kinnitatud Viljandi valla tänavuses eelarves on teede ja tänavate korrashoiuks ette nähtud 169 000 eurot, millest 70 000 kulub teesoola ladustamiseks mõeldud kuuri ehitamisele.

Valla majandusameti juhataja Raivo Laidma märkis, et ehitises hakatakse peale soola hoidma ka masinaid ja seadmeid. «See on laohoone. Seni on samal otstarbel kasutatud Viiratsi vana katlamaja,» märkis ta. Katlamaja lammutatakse ja soolaladu tuleb teisele vallale kuuluvale krundile, mis on samuti Viiratsis.

Lisaks on käesoleva aasta eelarves planeeritud näiteks 50 000 eurot tuletõrje veevõtukohtade tarvis. See rida viidi eelarvesse Raivo Laidma ettepanekul ja on mõeldud uute veevõtukohtade rajamiseks piirkondadesse, kus neid nõutavas kauguses pole ja kus seetõttu ei ole võimalik saada päästeametilt hoonetele kasutusluba. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles