Hokimehi ootab suur proovikivi

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi hokiklubi meeskond peab selle nädala lõpul kodujääl kolm rasket kohtumist: Eestimaa talimängude finaalturniiril on tema vastased Harju- ja Tartumaa ning Ida-Virumaa meeskond.
Viljandi hokiklubi meeskond peab selle nädala lõpul kodujääl kolm rasket kohtumist: Eestimaa talimängude finaalturniiril on tema vastased Harju- ja Tartumaa ning Ida-Virumaa meeskond. Foto: Elmo Riig

Viljandi jäähokimeeskonnal seisab ees neli töist päeva: tänasest pühapäevani võõrustab ta Eestimaa talimängude finaalturniiri ja esmaspäeval alustab ta Tartu liigas medalimänge.

Viljandi hokiklubi võistkonna liige ja klubis ka juhendajarolli täitev Ragnar Soo tõdes, et täna, homme ja ülehomme koduhallis peetav finaalturniir on kohalikele harrastajatele paras katsumus.

«Pole kahtlust, et vastased on väga tugevad. Nende koosseisud on komplekteeritud erinevate meistriliiga meeskondade praegustest või endistest mängijatest,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles