Tulevik soovib näidata publikule ilusat mängu seda ise nautides

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulevik alustab laupäeval koduväljakul Premium-liiga hooaega mänguga Sillamäe Kalevi vastu. Pilt on tehtud möödunud reedel Rakvere Tarvaga peetud treeningkohtumisel, mis lahenes võõrustajate 3:1 paremusega. Pildi keskel on sinise mütsiga Tuleviku vormis Kasahhist pärit Kasymkhan Talasbayev, kelle debüüti esimeses liigamägus tuleb veel mõnda aega oodata.
Tulevik alustab laupäeval koduväljakul Premium-liiga hooaega mänguga Sillamäe Kalevi vastu. Pilt on tehtud möödunud reedel Rakvere Tarvaga peetud treeningkohtumisel, mis lahenes võõrustajate 3:1 paremusega. Pildi keskel on sinise mütsiga Tuleviku vormis Kasahhist pärit Kasymkhan Talasbayev, kelle debüüti esimeses liigamägus tuleb veel mõnda aega oodata. Foto: Marek Tiits

Üleeile sulgus Eesti jalgpallimeistrivõistluste Premium-liigas osalevate meeskondade koosseisude ülesandmise aken. Tulevik, kes on jälle suures mängus tagasi, on kirja pannud 18 meest, ent arvestab pika hooaja vältel tublisti suurema hulga mängijate panusega.

Nagu ütles Viljandi Tuleviku president Raiko Mutle, võib klubi esinduskoosseis arvestada ligemale 26 mängumehega. «Meil on ka U-21 ja U-19 koosseis, kuhu registreeritud pallureid võime vabalt kaasata esinduskoosseisu tegemistesse,» lausus ta.

Tuleviku mullu esiliigas ja tunamullu Premium-liigas mänginud võistkonna põhituumik on püsinud enam-vähem muutumatuna ning on kogenum ja teotahtelisem kui kunagi varem. Mutle sõnul on lahkujaid vaid üks. «Algis Roog otsustas maailma uurima minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles