Video. Võhma veehoidla jääkaanel kihutasid autod

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
25. veebruaril peeti Võhma lahtisi meistrivõistlusi ELEA Racingu karikatele.
25. veebruaril peeti Võhma lahtisi meistrivõistlusi ELEA Racingu karikatele. Foto: Siim Kotsar

Võhma entusiastid alustasid autode jäärajavõistluste korraldamist enam kui kümmekond aastat tagasi. Sõpradevahelisest mõõduvõtust on aastatega kujunenud osalejaterohke jäärajavõistlus.

Tänavusest võistluspäevast on videokokkuvõtte salvestanud ja monteerinud Siim Kotsar.

Aastatel 2006–2010 oli Võhma rabas Tipina veehoidla jääl võistlus «Võhma rabaliiga», pärast seda hakkasid entusiastid korraldama Võhma lahtisi meistrivõistlusi ELEA Racingu karikatele ning siis olid oodatud juba ka külalised.

Tänavune mõõduvõtt oli algul kavandatud 18. veebruarile, ent paraku toonaste vesiste olude tõttu nihutasid korraldajad võistluse nädala võrra edasi ning mõõduvõtt sai teoks 25. veebruaril.

Üks ürituse korraldajatest, ELEA Racingu juht Ruve Veski ütles, et osalejaid oli ligemale kolmkümmend. «Tänavu oli osalejaid veidi hõredamalt, eks selles on oma osa lühikesel etteteatamisel,» tõdes kogenud autosportlane Ruve Veski.

Tema sõnul oli kõigest hoolimata Võhma kandi inimeste kõrval tulnud rahvast kaugemaltki, näiteks Mustveest.

«Ehk on tuleval aastal korralikum talv ja veehoidlal paremad jääolud, saame veidi suuremalt korraldada,» avaldas Ruve Veski lootust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles