Koolimajast soovitakse teha teine vallamaja

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid tagasi oli Leola tänav 15a maja maaparandusbüroo hoone. Suveni tegutseb seal Viljandi kutseõppekeskuse täiskasvanute koolituskeskus. Nüüd küsib laienev Viljandi vald ministeeriumilt hoonet endale.
Aastaid tagasi oli Leola tänav 15a maja maaparandusbüroo hoone. Suveni tegutseb seal Viljandi kutseõppekeskuse täiskasvanute koolituskeskus. Nüüd küsib laienev Viljandi vald ministeeriumilt hoonet endale. Foto: Marko Saarm

Viljandi vald küsib riigilt endale Viljandi linnas Leola tänaval asuvat maja, mille kutseõppekeskus suvel vabastab. Ministeeriumi nõusoleku korral kolib sinna osa suurenevast vallavalitsusest.

Viljandi vallavolikogu esimehe Hellar Mutle sõnul jääb olemasolev vallamaja, mis asub samuti Viljandis, aga Kauba tänaval, pärast sügisel ees ootavat Tarvastu ja Kolga-Jaani vallaga liitumist lihtsalt liiga väikeseks.

Jäi ülearuseks

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles