Tarankovi tapja protsess jätkus tunnistajate ütlustega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Juri Vorobei võttis kohtus tapmise omaks, väites, et tegi seda enda ja oma lähedaste elu pärast kartes.
Juri Vorobei võttis kohtus tapmise omaks, väites, et tegi seda enda ja oma lähedaste elu pärast kartes. Foto: Liis Treimann / Postimees

Allilmaliidri Nikolai Tarankovi tapmises süüdistatuna üleeile Haapsalus kohtu ette astunud Juri Vorobei protsess jätkus eile tunnistajate kuulamisega.

Avaistungil avaldas prokurör süüdistuskokkuvõtte ja 36-aastane Vorobei tunnistas end süüdi. Seejärel kuulas kohus süüalust ning jõudis kuulata veel ka kuut tunnistajat. Eile jätkus süüasja kohtulik uurimine tunnistajate kuulamise ja tõendite uurimisega.

Uurimisandmetel tappis Vorobei oma tuttava Tarankovi püstolilaskudega mullu 14. septembril Läänemaal Saunja külas, kus Tarankov oli kalastamas. Korrakaitsjad said Vorobeile kiirelt jälile ja juba 22. septembril peeti ta kinni. Sellest ajast saadik viibib ta kohtu määrusega vahi all.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles