Sulanud nõlvade pärast vastlaliug laskmata ei jäänud

Merlin Kuld
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõnes kohas kumas muru, teisal oli pori väljas, kuid see ei takistanud Männimäe lasteaia ja Jakobsoni kooli lastel vastlaliu laskmist.
Mõnes kohas kumas muru, teisal oli pori väljas, kuid see ei takistanud Männimäe lasteaia ja Jakobsoni kooli lastel vastlaliu laskmist. Foto: Marko Saarm

Huntaugu mäel valitses eile lõuna ajal tühjus, kuid sinna kostis rõõmsaid kilkeid Männimäelt. Need olid lasteaia- ja koolilapsed, kes end kevadvete voolamisest ja paljaks sulanud nõlvadest häirida ei lasknud ja vastlapäeva nautisid.

Usutavasti teavad kõik kriipivat heli, mis kõlab, kui plastkelku mööda asfalti lohistada. Just sellist kriipimist võis eile kuulda Männimäe lasteaia juures, kus lapsed, igaühel kelk järel, mööda autoteed vastlaliugu tegema marssisid.

Männimäe lasteaia Vahtrapuu rühma lapsed kelgutasid Jakobsoni kooli staadioni pisikesel nõlval. Kasvataja Kersti Raidsalu rääkis, et möödunud aastal meisterdasid nad varbseina abil liumäe ja lasid vastlaliugu hoopis toas. Sedasama olid nad plaaninud teha ka tänavu, kuid leidsid siis, et annab ka väljas kelgutada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles