Võrtsjärve jääpragu neelas saani ja lõhkus auto

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrtsjärvel vajuvad sõiduvahendid läbi jää igal aastal. See pilt on meenutus mullusest talvest, kui jääauku vajus motoroller.
Võrtsjärvel vajuvad sõiduvahendid läbi jää igal aastal. See pilt on meenutus mullusest talvest, kui jääauku vajus motoroller. Foto: Elmo Riig

Ehkki Võrtsjärve jää on piisavalt paks, et kanda suuri autosid, juhtub jääpragudes õnnetusi. Nädala jooksul on järve uppunud inspektorite mootorsaan ja kannatada saanud kaluri auto.

Eelmisel nädalal juhtus õnnetus Valgamaa keskkonnainspektorite mootorsaaniga, mis ühte jääprakku sulpsatas. Inimesed pääsesid terve naha ja kuivade rõivastega ning kalurid aitasid hiljem saani järvepõhjast välja õngitseda.

«Õnnelik õnnetus,» tunnistas keskkonnainspektsiooni Viljandimaa büroo juhataja Naima Täär. Tema sõnul olid Viljandi ja Valga inspektorid ühisel reidil, kui mootorsaan vette kadus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles