Laupäev, 4. märts

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärimusmuusika aidas esineb täna algusega kell 19 Prantsusmaa ansambel Rhizottome.
Pärimusmuusika aidas esineb täna algusega kell 19 Prantsusmaa ansambel Rhizottome. Foto: Erakogu

Karki valla kultuurikeskuse ümbruses on täna Karksi-Nuia laat, mis algab kell 9 ja lõpeb kell 15. Müügil toidu- ja tööstuskaubad, käsitöö ja vanavara.

Pärimusmuusika aidas esineb täna algusega kell 19 Prantsusmaa ansambel Rhizottome. See duo Prantsusmaalt pakub ergutavat ja väljakutsuvat etteastet, mis võib transformeeruda tõeliseks tantsupeoks. Nimi Rhizottome tuleb vanast prantsuskeelsest sõnast, mis tähendab juurdelõikajat.  Duo mängib pärimusmuusikaainelisi lugusid, laiendades nende traditsioonilisi piire ning tõugates neid improviseeritud lendudele.

Saarepeedi rahvamajas 4. märtsil kell 20 tore naistepäeva eelne pidu ansambliga Nukker Kukeke, meeleolu pakub tantsutrupp Nii ja Naa Pärnumaalt. Kohvilaud. Info ja kohtade tellimine telefonil 523 4605.

NÄITUSED

Viljandi muuseumi näitusemajas 4. märtsini avatud lasteraamatute illustraatorite Catherine Zaripi ja Anne Linnamäe ühisnäitus «Sajand», püsinäitus Viljandi linna ja maakonna ajaloost muuseumisse kogutu vahendusel. Muuseum on avatud teisipäevast laupäevani kella 10–17. Laidoneri plats 10.

Mõisaküla muuseumis 11. märtsini stendinäitus "Maaturismi edulood". Näitus annab pildis ja sõnas edasi puhkamis- ja õppimisvõimalusi maaturismiettevõtetes. Info tel 435 5607. Sihveri tänav 4, Mõisaküla.

Viljandi spordihoone fuajees fotoringi seinal 11. märtsini vaatamiseks väljas viie autori 13 tööd teemal «Ööd on siin mustad». Vaksali tänav 4.

Viljandi linnaraamatukogu trepihallis 31. märtsini Viljandi kunstikooli fotoringi õpilaste tööde näitus. Linnagaleriis 30. märtsini Tauno Ostra isikunäitus «Sümbioos». Tallinna tänav 11/1.

Suure-Jaani külalistemajas märtsi lõpuni metallikunstnik Tiiu Aru tööd. Ilmatari tänav 3a.

Abja kultuurimaja esimese korruse fuajees märtsi lõpuni kunstnik Ülle Rosenbergi Mulgi aabitsa illustratsioonide näitus. Pärnu maantee 28, Abja-Paluoja.

Kondase keskuses püsinäitus kooliõpetaja ja maalikunstniku Paul Kondase (1900–1985) maalidest, mis kuuluvad Viljandi muuseumi kogusse. Kuni 16. aprillini metallikunstnik Väino Niitvägi debüütnäitus "Tuli ja rist". Kuni 30. aprillini Vene kunstniku Igor Oleinikovi illustratsioonid aastatest 2005–2015.

Viljandi gümnaasiumis püsinäitus keskhariduse andmisest Viljandis. Hariduse tänav 2.

Kõpu külastuskeskuses kohaliku harrastuskunstniku Maria Kahari maalinäitus «Emotsionaalsed maastikud». Tipu maantee 1, Kõpu alevik.

Copy
Tagasi üles