Valesti parkivad autod jäävad bussile ette

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi raudteejaama linnapoolses parklas kiputakse autosid perrooni otsa ja kiviaida vahelisele alale jätma hoolimata sellest, et pärast vaksali ümberehitust on seal keelatud peatuda ja parkida, nagu annavad teada liiklusmärk ja selle lisatahvel. Ruumi on vaja selleks, et linnaliinibuss mahuks peatusest väljudes ringi keerama. Pilt on tehtud eelmise kolmapäeva hommikul.
Viljandi raudteejaama linnapoolses parklas kiputakse autosid perrooni otsa ja kiviaida vahelisele alale jätma hoolimata sellest, et pärast vaksali ümberehitust on seal keelatud peatuda ja parkida, nagu annavad teada liiklusmärk ja selle lisatahvel. Ruumi on vaja selleks, et linnaliinibuss mahuks peatusest väljudes ringi keerama. Pilt on tehtud eelmise kolmapäeva hommikul. Foto: Marko Saarm

Viljandi raudteejaama linnapoolses parklas on 32 parkimiskohta. Läinud kolmapäeva hommikul oli seal kaks autot. Aga buss jäi sealsamas paiknevast peatusest väljumisega hiljaks, sest keelumärgist mõni meeter eemal parkiv auto jäi talle ette.

Viljandi linnaliine teenindava aktsiaseltsi Atko Bussiliinid Viljandi osakonna juhataja Tõnu Naari kinnitusel on bussijuhid kõnealuses parklas keelatud kohas parkijatega sageli hädas. «Umbes nädalas korra,» täpsustas ta.

Olukord laheneb Naari sõnul erinevalt. Mõnikord on autojuht läheduses ja ajab oma masina eest ära, teinekord õnnestub bussijuhil pärast mitmekordset manööverdamist parklast siiski välja pääseda. Aega läheb aga kaduma nii ehk naa.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles