Viljandi lõunasupid on hinda väärt

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kartul ja porgand olid paljudes suppides peamised koostisosad. Maitsed olid aga üsna erinevad. Oli mahedaid, oli vürtsiseid, aga oli ka maitselt pisut igavaid suppe.
Kartul ja porgand olid paljudes suppides peamised koostisosad. Maitsed olid aga üsna erinevad. Oli mahedaid, oli vürtsiseid, aga oli ka maitselt pisut igavaid suppe. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Viljandi söögikohad lõunasuppi pakkudes lati alt läbi ei jookse. See sai selgeks, kui proovisin päevasuppi kolme nädala jooksul kümnes söögikohas.

Arstid ja toitumisteadlased räägivad tihti, et kontoritöötajale on kasulik süüa lõunaks suppi. Enamasti on see tervislikum ning sisaldab vähem kaloreid kui kartulist, soustist ja lihatükist koosnev praad. Kui lihtne on aga suppi Viljandi kesklinna söögikohtadest leida?

Selgub, et väga lihtne. Vaid mõni üksik kohvik, söökla või mingisse muusse kategooriasse liigitatav toidukoht on otsustanud eraldi lõunasuppi mitte pakkuda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles