Politseinikud käisid 30 väljakutsel

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Marko Saarm / Sakala

Ehkki lõppenud nädalavahetus oli tavalisest pikem ning selle sisse jäi suur pidupäev, möödus see Viljandimaal politseinikele veel rahulikumalt kui eelmised nädalavahetused, mis samuti väga rahulikeks liigitusid.

Nädalavahetuse jooksul käisid politseipatrullid Viljandimaal 30 väljakutsel, mida oli 10–15 vähem kui paaril eelmisel nädalalõpul.

Arestikambrisse viidi viis ja koju kaks inimest. Nädalavahetuse jooksul kontrolliti ka 135 autojuhi kainust ja tuvastati, et kaks juhti olid rooli istunud ebakainena. Lisaks avastati liiklusjärelevalve käigus kaks turvavööta juhti ning kaks asulas kiirust ületanud roolikeerajat.

Liiklusolukord oli Viljandimaal neil päevil politsei pressiesindaja Ragne Keiski kinnitusel võrdlemisi rahulik ning raskemate tagajärgedega liiklusõnnetusi ei juhtunud. Küll leidis aset paar plekimõlkimist ja teelt väljasõitu, milles inimesed õnneks viga ei saanud.

«Valdavalt andsid tooni üsna tavapärased juhtumid, milles tekkinud konflikte võimendas tarvitatud alkohol,» lisas Keisk.

Sisestaja:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles