Viljandi terviserajal registreeriti vabariigi aastapäeval 326 kilomeetrit

Hans Väre
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tervisesportlased Viljandi järve terviserajal
Tervisesportlased Viljandi järve terviserajal Foto: Igor Tavaste

Viljandi spordikeskuse juhataja asetäitja Igor Tavaste teatel andsid kampaaniasse «Vabariigi terviseks!» Viljandi järve ääres vabariigi aastapäeval oma panuse vähemalt 66 kõndijat, jooksjat, jalgratturit ja uisutajat.

Värskes õhus liikumist propageeriv ettevõtmine kutsus oma füüsilise vormi eest hoolt kandma terve veebruari jooksul, eriti aga vabariigi aastapäeval, mil võeti sihiks koos maakerale tiir peale saada. Viljandi rannavalve majas reedel sisse seatud kontrollpunktis registreeris end 24 inimest, kes läbisid kõndides 122 kilomeetrit. 16 jooksjat said kokku kirja 96 kilomeetrit, 4 jalgratturit 42 kilomeetrit ja 22 inimest, kes uisutasid Viljandi järvel, 66 kilomeetrit. Kokku kogunes kilomeetreid 326.

Tavaste lisas, et liikujaid oli pidupäeval järve ümbruses isegi rohkem, kuid kõik ennast kirja panema ei tulnud, vaid eelistasid registreeruda lehel terviserajad.ee või lihtsalt mitteametlikult sportida.

Kampaania «Vabariigi terviseks!» toimub sihtasutuse Eesti Terviserajad, Eesti Olümpiakomitee ja ühenduse Sport Kõigile koostöös.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles