Galerii: Tulevik oli peaproovis võidukas, Ilveselt kaks väravat

Marek Tiits
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna lõuna ajal löödi Viljandi järve ääres kunstmurustaadionil pall mängu Viljandi JK Tuleviku viimases hooajaeelses kontrollkohtumises. Viljandi mehed võitsid 3:1 Rakvere JK Tarvast, kelle kõrgliigakoha nad ees ootavaks hooajaks endale nõudsid.

Paarikraadises külmas ning vahelduvpilvise taeva all mängitud sõpruskohtumises alustati ettevaatlikult, sest kunstmuruväljak oli õhtusest lumekirmest veel üsna libe. Rakvere mehed haistsid viljandlaste vaoshoitust ning läksid mängu 15. minutil Henri Hangu tabamusest juhtima. 

See äratas Tuleviku mehed üles, 30. minutil seadis Indrek Ilves jalule viigi. 62. minutil lisas Kristen Kähr veel ühe tabamuse. Mängu lõpptulemuse vormistas 74. minutil taas Indrek Ilves. 

Ilvese teisele väravale andis resultatiivse söödu Viljandisse proovimisele sõitnud kasahhist mängumees Kasymkhan Talasbayev. Kasahstani suurklubi Almaty Kairati akadeemia kasvandik, kes on korra ka oma koduriigi U21 koondist esindanud, jättis Tuleviku peatreenerile Aivar Lilleverele hea mulje. 

"Ütlen ausalt: mulle mees meeldib. Aga otsusega me ei kiirusta. Sander Post sõidab pühapäeval duubelmeeskonnaga Tallinna sisehalli sõprusmängule. Laseme tal ka seal mängida ja Sander saab siis mängumehe oma silmaga üle vaadata. Seejärel otsustame. Täna nägin, et ta võib meile nii mõnegi lisakäigu anda," kommenteeris Lillevere. 

Üldisest mängupildist rääkides jäi peatreener endale omaselt tagasihoidlikuks. "Saime kinnituse, et mõnede mänguelementide lihvimine peab jääma hooaja alguse mängudesse," nentis ta. "Võita on tore, aga nägin tänase 90 minuti jooksul siiski palju asju, mida peame Premium-liiga tempot ja taset silmas pidades kindlasti parandama." 

Viljandi Tulevik alustab uut teekonda Eesti jalgpalli kõrgeimas seltskonnas ehk Premium-liigas juba 4. märtsil, kui kell 13 võõrustab kodusel kunstmuruväljakul mullust kõrgliiga viienda koha meeskonda Sillamäe Kalevit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles