Alar Karu pidupäevakõnes: haldusreformi tulemus Viljandimaal on hea

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanema, Omavalitsuste Liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vabariigi aastapäeva vastuvõtt Viljandis Sakala keskuses.
Viljandi maavanema, Omavalitsuste Liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vabariigi aastapäeva vastuvõtt Viljandis Sakala keskuses. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sakala keskuses oli täna õhtul Viljandi maavanema, Viljandimaa omavalitsuste liidu esimehe ja Kaitseliidu Sakala maleva juhi Eesti vabariigi aastapäevale pühendatud pidulik vastuvõtt. Omavalitsuste liidu esimees Alar Karu tõi oma aastapäevakõnes välja, et igal vabariigi aastapäeval lubame hoida ja kaitsta oma riiki, aga see on ka sobiv aeg vaadata tagasi eelnevale.

Eelmist aastat kokku võttes on Karu sõnul üheks tähtsamaks märksõnaks omavalitsuste ümberkorraldamine ja kui mõelda maavalitsuste kaotamisele, siis jätkub reform ka käesoleval aastal.

"Ja kokkuvõttes oli ju tulemus hea," hindas Karu haldusreformi Viljandimaal. "Kõik vallad on ühinenud, keegi pole kõrvale jäänud ja lõpuks sai ka osa mulke oma valla."

Karu lisas, et edaspidigi tuleks liikuda suunal, mille tulemusena kasvaks Viljandimaa üheks tugevaks omavalitsuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles