Viljandi maavanema kõne vabariigi aastapäeva vastuvõtul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi maavanema, Omavalitsuste Liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vabariigi aastapäeva vastuvõtt Viljandis Sakala keskuses.
Viljandi maavanema, Omavalitsuste Liidu juhi ja Kaitseliidu Sakala maleva pealiku pidulik vabariigi aastapäeva vastuvõtt Viljandis Sakala keskuses. Foto: AFP / Scanpix

Sakala keskuses oli täna õhtul Viljandi maavanema, omavalitsuste liidu esimehe ja Kaitseliidu Sakala maleva juhi Eesti Vabariigi aastapäevale pühendatud pidulik vastuvõtt. Maavanem Erich Palm tõdes oma pidupäevasõnavõtus, et iseseisvus ja vabadus ei ole midagi iseenesestmõistetavat, vaid neid tuleb kaitsta ja nende eest seista.

"Ma tänan teid, Viljandimaa inimesed. Ma usun teisse ja Viljandimaa tulevikku," ütles Palm.

Kõne järel lausus maavanem, et kuigi tunnustamist väärt on kõik saalisviibijad, on tal üle anda vaid kaks tänukirja. Need said osaühingu Nordwood juht Tõnu Ehrpais ettevõtluse edendamise ja naiskodukaitsja Leili Särg põhiseadusliku korra kaitsmise eest. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles