Kaasliiklejale silma hakanud autojuht põhjustas avarii

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetuse tulemusena kattus Lääne tänav paarikümne meetri ulatuses autodelt pärit tükkidega.
Õnnetuse tulemusena kattus Lääne tänav paarikümne meetri ulatuses autodelt pärit tükkidega. Foto: Marko Saarm

Eile hilishommikul kaldus Ford Mondeo, mille kahtlastest manöövritest oli üks tähelepanelik inimene veidi varem politseipatrullile teatanud, Viljandis Lääne tänaval teelt kõrvale ning tabas parkivat autot, milles istus inimene. Fordi roolinud pensionieas mees oli kaine, kuid kurtis kehva tervise üle.

Õnnetus juhtus Maksimarketi kõrval kohas, kus peatee teeb käänaku. 1949. aastal sündinud mees ei suutnud Ford Mondeoga kesklinna poolt tulles lauget vasakkurvi võtta, sõitis paremale kõnniteele ning niitis maha ülekäiguraja liiklusmärgiga posti. Peenike post päevinäinud Fordi aga ei peatanud. Seda tegi hoopis pisut maad edasi parkimiskohal seisev Volks­wagen Passat, mille parema külje tagaossa Ford sisse sõitis.

Volkswagenis viibis 1943. aastal sündinud mees. Mõlemad avariis osalenud inimesed anti sündmuskohale saabunud meedikute hoole alla ja nood viisid nad haiglasse tervisekontrolli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles