Suure-Jaani võõrustas miniliiga turniiri

, Viljandimaa spordiliidu juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koolide võrkpalli miniliiga võitjad olid Kesklinna kooli tüdrukud ja Jakobsoni kooli poisid.
Koolide võrkpalli miniliiga võitjad olid Kesklinna kooli tüdrukud ja Jakobsoni kooli poisid. Foto: Margit Kurvits

Eelmisel nädalal peeti Suure-Jaani kooli võimlas Viljandimaa koolide neljanda kuni kuuenda klassi õpilaste miniliiga võrkpallivõistlusi ning võidukarika said Kesklinna kooli tüdrukud ja Jakobsoni kooli poisid.

Tüdrukute arvestuses osales üheksa kooli. Mängupäev algas kolmes alagrupis, mis moodustati eelmise aasta tulemuste põhjal. Esimeses alagrupis mängisid Paalalinna, Olustvere ja Kitzbergi, teises Suure-Jaani, Kesklinna ja Heimtali ning kolmandas Jakobsoni, Abja ja Võhma kool. Esimesest alagrupist väljus kahe võiduga Paalalinna, teisest Kesklinna ja kolmandast Jakobsoni kool. Nemad jätkasid omavahelise turniiriga võitlust esikoha pärast. Neljanda kuni kuuenda koha mänge asusid pidama Kitzbergi, Suure-Jaani ja Abja kool ning ülejäänud mängisid seitsmendale kuni üheksandale kohale.

Finaalturniiri võitis Kesklinna kooli esindus koosseisus Sonja Siimson, Lisandra Sepp, Kaisa-Liisa Väli, Vanessa Teesalu ja Helen-Emilia Mätlik. Võistkonna õpetaja on Kaja Orobko. Teise koha sai Jakobsoni ja kolmanda koha Paalalinna kool.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles