Adrenaliinijanust kasvab äri

Rannar Raba
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Autosport on hobina Kaspar Järve ja Toomas Lõhmuse elu osa olnud poisipõlvest saadik. Seepärast ütlevad nad, et võidusõiduvarustust pakkuva kaupluse asutamine oli asjade loogiline käik. Praegu tegutseb spetsiifilisele valdkonnale keskendunud Rallipood Viljandis Vaksali tänaval.
Autosport on hobina Kaspar Järve ja Toomas Lõhmuse elu osa olnud poisipõlvest saadik. Seepärast ütlevad nad, et võidusõiduvarustust pakkuva kaupluse asutamine oli asjade loogiline käik. Praegu tegutseb spetsiifilisele valdkonnale keskendunud Rallipood Viljandis Vaksali tänaval. Foto: Elmo Riig

«Tead, alguses ei registreerinud me firmat isegi mitte käibemaksukohustuslaseks, sest ei osanud arvata, et sellest võiks midagi suuremat kasvada,» meenutab Kaspar Järve, kuidas ta kaks aastat tagasi kahasse sõber Toomas Lõhmusega Viljandis autospordivarustust pakkuva Rallipoe asutas.

Tagantjärele leiavad mõlemad mehed, et kaupluse avamine on olnud nende senist elukäiku vaadates asjade loomulik käik.

«Eks süüdi ole selles ennekõike meie isad, kes meid kunagi autoga jäärajale sõitma viisid. Sealt tekkisid juba vahetum huvi ja adrenaliinijanu ning need kasvasid edasi hobiks, mis pakub väikestviisi väljakutset ettevõtjana. Saame näha, kuhu see asi edasi liigub – ise oleme küll tahtmist täis,» räägib Järve.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles