Käsipalluritel on täna võitmiskohustus

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC kohtub täna kell 19 Viljandi spordihoones Aruküla meeskonnaga.
Viljandi HC kohtub täna kell 19 Viljandi spordihoones Aruküla meeskonnaga. Foto: Marko Saarm / Sakala

Täna kell 19 peab Viljandi HC meeskond Eesti käsipallimeistrivõistluste meistriliiga põhiturniiril 17. kohtumise. Turniiritabelis neljandal real asetsevate viljandlaste vastane on liigatabeli viimane, tänavu vaid kaks võitu saanud SK Aruküla.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste vooru keskne kohtumine on täna Kehra spordihoones, kus HC Kehra/Horizon Pulp&Paper võõrustab Viimsi/Tööriistamarketit. Tabeli teise ja kolmanda meeskonna mängu saab kell 19 vaadata postimees.ee vahendusel. Põlva Serviti võõrustab samal ajal SK Tapat.

Viljandil on meistrivõistluste kolmandas ringis jäänud kohtumised Aruküla ja Tapaga, kuid on sisuliselt selge, et neljandast kohast kõrgemale nad enne tabeli kaheks löömist ei tõuse. Otsustavaks sai eelmisel nädalal Viimsilt saadud valus kaotus.

«Jäime kaitses hätta,» tunnistas Viljandi HC peatreener Marko Koks. «Resultatiivsusega polnud ma ka rahul. Meil oli võimalus mängu alguses suuremalt ette rebida, aga me ei kasutanud võimalusi ära. Loodetavasti leiame kahes järgmises mängus viskekindluse ning võtame kohustuslikud võidud,» lisas juhendaja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles