Varguses kahtlustatakse valges jopes suure jalanumbriga meest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Facebookis avaldatud turvakaamera salvestis, mehest kes jäi pildile ööl vastu neljapäeva Kolga-Jaani vallas. Seal tegutses varas politsei andmetel kahes majapidamises
Facebookis avaldatud turvakaamera salvestis, mehest kes jäi pildile ööl vastu neljapäeva Kolga-Jaani vallas. Seal tegutses varas politsei andmetel kahes majapidamises Foto: Kuvatõmmis

Valges jopes ja mütsis ning suurte jalanõudega meest kahtlustatakse selles, et ta tungis ööl vastu neljapäeva Kolga-Jaanis kahte ja nädalavahetusel Karksi-Nuias vähemalt nelja majapidamisse ning viis sealt ära hinnalist kraami.

«Turvakaamera fotol näha olev mees on kriminaalpolitsei huviorbiidis ning praegu selgitatakse aktiivselt tema isikut,» kinnitas politsei pressiesindaja Kerly Virk. «Samuti selgitatakse tema võimalikku seost nädalavahetusel toimepandud vargustega.»

Varga fotod, mille oli kolmapäeva viimasel tunnil salvestanud turvakaamera varguskohalt Kolga-Jaanis, seati Facebooki portaali «Märgatud Karksi-Nuias» üles esmaspäeval palvega postitust jagada ning kui keegi peaks fotol kujutatud inimese ära tundma, siis tuleks sellest politseile kiiresti teada amda

«Kui keegi märkas ööl vastu laupäeva neis piirkondades võõraid isikuid, sõidukeid või muud kahtlustäratavat, palutakse sellest informeerida piirkonnapolitseinik Taivo Västrikut,» lisas Virk.

Samuti palutakse politseisse pöörduda neil, kelle valdusesse on nädalavahetusel või pärast seda sisse murtud ja midagi varastatud, kuid kes pole sest mingil põhjusel sellest seni politseile veel teada andnud.

Facebookis oleva kirjelduse kohaselt kandis varguste ööl turvakaamera ette jäänud kahtlusalune mees valget Adidase jopet ja valget mütsi ning jalajälgede järgi otsustades on tal suur jalanumber. Samuti peab postitaja võimalikuks, et varas sõitis punase autoga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles