Sada lisakohta saalis toovad üheksa korda suurema arve

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu 23. veebruaril pärimusmuusika aida saalis peetud Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktuse publik koosnes suures osas linnajuhtidest ja preemiasaajatest. Tänavu ruumi suure tõenäosusega üle ei jää, sest kõik kohad on broneeritud.
Mullu 23. veebruaril pärimusmuusika aida saalis peetud Eesti Vabariigi aastapäeva kontsertaktuse publik koosnes suures osas linnajuhtidest ja preemiasaajatest. Tänavu ruumi suure tõenäosusega üle ei jää, sest kõik kohad on broneeritud. Foto: Marko Saarm

Viljandi linn maksab pärimusmuusika aidas Eesti Vabariigi aastapäeva tähistamise eest ligi 2600 eurot renti. Endale kuuluvas Sakala keskuses saaks linn hakkama ligi kümme korda väiksema kuluga, aga sinna ei mahuks publik ära.

23. veebruari õhtul pärimusmuusika aidas peetava kontsertaktuse korraldaja Vilja Volmeri selgitust mööda valiti ait seetõttu, et sinna mahub rohkem rahvast. Neljapäeva õhtul on saalis 347 kohta, mis kõik olid juba eile hommikuks broneeritud.

«Suurus on valiku tegemisel otsustav,» ütles Vilja Volmer. «Kui linna suurim saal ehk Ugala on remondis, on minu arvates loogiline, et valitakse suuruselt järgmine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles