Tiitlivõistluste särav täht lippab välgukiirusel

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandist pärit andekas jooksja Tony Nõu teenis Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel kaks kulda ja ühe hõbeda.
Viljandist pärit andekas jooksja Tony Nõu teenis Eesti täiskasvanute meistrivõistlustel kaks kulda ja ühe hõbeda. Foto: Marko Mumm / Eesti Kergejõustiku Liit

Pärast üle-eelmisel nädalavahetusel peetud juunioride ja eelmisel nädalavahetusel teoks saanud täiskasvanute meistrivõistlusi särab Eesti kergejõustiku sisehooaja eredaima tähena Viljandist pärit jooksutalent Tony Nõu.

Omaealiste meistrivõistlustel 60 meetri jooksus isikliku ja 300 meetri jooksus Eesti rekordiga kulla võitnud 18-aastane atleet jätkas võimsa hooga täiskasvanute tiitlivõistlustel ning lisas oma saavutuste loetelusse veel kaks kulda ja ühe hõbeda.

Laupäeval püstitas vaid kaks aastat Tallinnas Audentese spordigümnaasiumis Valter Espe juhendamisel jooksutreeninguid teinud kunagine võrkpallur ajaga 47,84 Eesti juunioride 400 meetri jooksu rekordi ja sai teise koha. Pühapäeval võitis ta 200 meetri jooksus uut isiklikku rekordit tähistava tulemusega 21,66 meistrikulla ning andis oma suure panuse Audentese spordiklubi 4 x 400 meetri teatejooksu võitu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles