Karksi valla treenerid näitavad head eeskuju

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karksi-Nuias noori kergejõustiklasi treeniv Grete Udras teenis Eesti sisemeistrivõistlustel kõrgushüppes kulla ja teatejooksu naiskonnaga hõbeda.
Karksi-Nuias noori kergejõustiklasi treeniv Grete Udras teenis Eesti sisemeistrivõistlustel kõrgushüppes kulla ja teatejooksu naiskonnaga hõbeda. Foto: Elmo Riig

Karksi-Nuias noori kergejõustiklasi treenivad Grete Udras ja Mikk-Mihkel Arro esindavad tiitlivõistlustel küll erinevaid Eesti klubisid, kuid Karksi rahvas on pidanud seda sportlikku paari juba mitu aastat omainimesteks.

Seekordsetel Eesti meistrivõistlustel võitis Grete Udras tulemusega 1.80 naiste kõrgushüppe ning sai Audentese spordiklubi naiskonna koosseisus 4 x 400 meetri teatejooksus hõbeda.

«Tulemusega pole üldse rahul, aga tiitli üle olen õnnelik.» Niisuguse teate postitas ta pärast võistlust oma Facebooki seinale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles