Pettunud Algo Kärp loodab halvad mõtted unustada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi suusaklubi esindav spordimees Algo Kärp tunnistas, et Otepää maailmakarikaetapi sõit ebaõnnestus tal täielikult, ent järgmisel nädalal Soomes peetavate maailmameistrivõistluste eel on ta positiivselt meelestatud.
Viljandi suusaklubi esindav spordimees Algo Kärp tunnistas, et Otepää maailmakarikaetapi sõit ebaõnnestus tal täielikult, ent järgmisel nädalal Soomes peetavate maailmameistrivõistluste eel on ta positiivselt meelestatud. Foto: Tairo Lutter

Pühapäeval Otepääl murdmaasuusatamise maailmakarikavõistluste etapil 59. koha saanud ja oma sõnul masendavalt kehvalt sõitnud Algo Kärp tegi eile endale vaimse restardi. Ta pühkis peast masenduse ja loodab nüüd helgemate mõtetega alustada keskendumist Lahtis peetavateks maailmameistrivõistlusteks.

Viljandi suusaklubi liige Algo Kärp tunnistas, et tegi pühapäeval oma selle hooaja kõige kehvema sõidu ning tundis end rajal nii füüsiliselt kui vaimselt kurnatuna. Kolm päeva enne võistlust oli ta naasnud Itaaliast mäestikulaagrist hea enesetundega ja oma sõnul ka korraliku võistlusvalmidusega.

Kärp kaotas kodusel Otepää rajal võitjale Martin Johnsrud Sundbyle nelja minuti ja 52 sekundiga. Kodustest konkurentidest olid temast rajal nobedamad ka Aivar Rehemaa ja Karel Tammjärv.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles