Vargad võtavad mitu maja järjest

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei soovitab korralikke uksi ja lukke, et varastel oleks võimalikult raske varani jõuda. Sellest Mõisaküla maja uksest üritasid vargad läbi murda sügisel, aga naaber juhtus müra kuulma ning sissetungijad põgenesid.
Politsei soovitab korralikke uksi ja lukke, et varastel oleks võimalikult raske varani jõuda. Sellest Mõisaküla maja uksest üritasid vargad läbi murda sügisel, aga naaber juhtus müra kuulma ning sissetungijad põgenesid. Foto: Elmo Riig

Vähemalt neli majapidamist Karksi-Nuias ja kaks Kolga-Jaanis – selline oli varaste jõudlus eelmise nädala lõpul Viljandimaal. Teateid,  et vargad on ühe ööga käinud mitmes kuuris, on aasta jooksul tulnud mitmelt poolt.

«Iseenesest on vargused muutunud harvadeks, aga nüüd tegutsevad vargad nii, et ühe ööga murravad sisse mitmesse kohta,» ütles Karksi vallavanem Taimo Tugi, kes töötas aastaid politseinikuna. «10–15 aastat tagasi oli vargus täiesti igapäevane asi. Nüüd on see uudis, kui kusagil on sees käidud.»

Karksi-Nuias tegutsesid vargad nädalavahetusel ühes elamukvartalis. Politsei oli esmaspäeva lõunaks saanud avalduse neljalt inimeselt. Tugi andmetel käidi sees vähemalt kuues majapidamises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles