Linlasi oodatakse riigi sünnipäeva tähistama kahel päeval

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fotomeenutus eelmise aasta 24. veebruarist.
Fotomeenutus eelmise aasta 24. veebruarist. Foto: Elmo Riig

Nagu teatas Viljandi linnavalitsus, oodatakse kõiki osa saama vabariigi aastapäeva pidustustest juba 23. veebruari õhtul, kui pärimusmuusika aidas toimub kõigile avatud kontsertaktus ja linna preemiate üleandmine.

Vabariigi aastapäeva eelõhtul peetava kontsertaktuse lavastab tänavu Viljandi gümnaasiumi pere.

Pidupäevasündmuste korraldust koordineeriva Vilja Volmeri sõnul on 23. veebruaril kell 19 asetleidvast aktusest oodatud osa saama kõik linlased. Sealjuures on võimalik aida suures saalis endale istekoht ilma rahata varem kinni panna. «Saime eelmisel aastal tagasisidet, et paljud inimesed ei söandanud aita kohale tulla, sest kartsid, et istekohti ei jagu. Sel aastal on neil, kes aktusest kindlasti kohapeal osa soovivad saada, võimalik endale istekoht eelnevalt tasuta kinni panna. Seda saab teha telefonil 434 2070 või pärimusmuusika aida administraatori juures enne 23. veebruari,» selgitas Vilja Volmer.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles