Mõru mekki on veel aega maha uhada

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond pidi Eesti meistriliigas võõral väljakul tunnistama HC Viimsi paremust. Pilt on tehtud novembris Viljandis samade meeskondade mõõduvõtul, mis jäi viiki.
Viljandi käsipallimeeskond pidi Eesti meistriliigas võõral väljakul tunnistama HC Viimsi paremust. Pilt on tehtud novembris Viljandis samade meeskondade mõõduvõtul, mis jäi viiki. Foto: Elmo Riig

Viljandi käsipallimeeskond pidi neljapäeval Viimsis alla neelama mõru pilli, kui jäi Eesti meistrivõistluste kohtumise pingelise lõpuheitluse järel 26:27 alla HC Viimsi / Tööriistamarketile.

Viljandi HC juhendaja Marko Koks ütles, et võistkonna esinemist ei saa just kehvaks nimetada, aga selge on, et rahuloluks põhjust pole. «Kaotada on ikka valus, pealegi sedavõrd pingelise lõpuga,» nentis ta.

Poolaja võitis Viljandi meeskond 11:10 ja võrdne mäng püsis teiselgi poolajal. Viimastel minutitel viisid Rail Ageni ja Aleksander Oganezov Viimsi 27:25 ette. Lõpuminutil jäi Viimsi vähemusse. Kristo Voika tõi viljandlased ühe värava kaugusele, kuid viigini nad ei jõudnud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles