Viljandi sai Viimsis kibeda kaotuse

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi HC ja HC Viimsi on kolmest põhiturniiri kohtumisest teinud ühe viigi ning kaks kohutumist on lõppenud viimsilaste võiduga.
Viljandi HC ja HC Viimsi on kolmest põhiturniiri kohtumisest teinud ühe viigi ning kaks kohutumist on lõppenud viimsilaste võiduga. Foto: Elmo Riig

Käsipalli Eesti meistrivõistlustel sai Viimsi/Tööriistamarket kodus magusa võidu, kui alistas Viljandi HC 27:26.

Mullune finalist Viljandi polegi sel hooajal meistriliigas Viimsist jagu saanud. Pärast kolmandat ringi on Viimsil Viljandi üle kaks võitu ning üks kohtumine on lõppenud viigiliselt.

Poolaja võitis Viljandi 11:10 ja võrdne mäng püsis teisel poolajalgi. Viimastel minutitel viisid Rail Ageni ja Aleksander Oganezov Viimsi 27:25 ette. Lõpuminutil jäi Viimsi vähemusse ja Kristo Voika tõi Viljandi ühe värava kaugusele, kuid viigini mulgid ei jõudnud.

Viimsi kasuks viskasid Otto Karl Kont ja Aleksander Oganezov viis väravat. Ott Varik oli Viljandi poolel kümne tabamusega üleplatsimees. Kristo Voika lisas kuus väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles